WOEP’ss…! introduceert ontmoetingsplaats voor professioneel actieve vrouwen

Vrouwen meer kracht geven om hun professionele kwaliteiten nog beter te benutten: die filosofie staat centraal bij WOEP’ss…!, het nieuwste initiatief van Kortrijks onderneemster Katrien DeBacker.

WOEP’ss…! staat voor Women Empowerment, sprankelend serieus, en wil via onder meer coaching, workshops en interactieve lezingen dames meer munitie geven om in de nog altijd mannelijk georiënteerde bedrijfswereld beter hun weg te vinden.

WOEP’ss…! heeft allerminst de intentie om de zoveelste service- of hobbyclub te worden. Opzet is een inhoudelijk programma te brengen en ontplooiingskansen voor ondernemende vrouwen te bieden. Het is vooral de ambitie een sociaal netwerk te creëren, een platform waar dames voor elkaar een klankbord kunnen zijn. Doelstelling voor dit jaar is om het erkend gemandateerd loopbaancentrum op de Vlaamse kaart te zetten en een ontmoetingscentrum te creëren waar twee keer per maand initiatieven zullen worden georganiseerd.

Voor een goed begrip: WOEP’ss…! mikt niet (uitsluitend) op vrouwelijke ondernemers of management-functies. De functie op zich doet er niet toe. Het initiatief wil er zijn voor dames die niet bij de pakken willen blijven zitten en hun loopbaan in eigen handen durven te nemen.

WOEP’ss…! beleeft zijn lanceringsmoment tijdens een evenement op 1 februari 2020 in Bruyninghegoed te Kortrijk. Meer info: 0475/81.13.18 of www.woepss.be.