Securex en Officient bundelen loonbeheer en HR-processen in één platform

HR-dienstverlener Securex gaat een verregaande samenwerking aan met start-up Officient B.V. (Gent). Door als eerste van de grotere HR-spelers in België zowel loonadministratie als de belangrijkste HR-processen op één platform aan te bieden, creëert Securex een primeur voor zijn Belgische en internationale klanten.

De samenwerking met Officient zorgt ervoor dat de 88.000 werkgevers die met Securex werken meer efficiëntie, overzicht en inzichten in hun HR-processen zullen krijgen. Het multinationaal platform dat in samenwerking met Officient werd ontwikkeld, gaat verder dan louter een standaardkoppeling van een interface met een loonmotor.

Officient is een gebruiksvriendelijke toepassing voor het beheren van HR-processen zoals contracten, bedrijfswagens, functioneringsgesprekken, on-boarding, opleidingen, ... dat bovendien aan een uitgebreid segment van andere bedrijfsapplicaties kan worden gekoppeld.

De nieuwe samenwerking komt niet alleen de Belgische klanten van Securex ten goede maar eveneens die in Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Spanje.

Vanaf het tweede kwartaal zullen de eerste klanten van het nieuwe platform gebruik kunnen maken. Eind dit jaar zal dat al voor enkele duizenden het geval zijn.

Meer info: 02/729.92.11 of http://www.securex.be.