Start-up Lilo hervormt vertaalmarkt met innovatief platform

Start-up Lilo B.V.B.A. (Leuven) lanceert het "next generation"-vertaalplatform waarmee het bedrijven helpt om internationaal te gaan. Het platform biedt klanten volledige transparantie, verleent professionele free-lance vertalers volledige autonomie én vereenvoudigt het proces voor alle partijen.

Het platform wil komaf maken met kopzorgen of hoge kosten voor vertalingen. Lilo kan rekenen op de steun van start-up accelerator en community Start it @KBC.

Het lilo-platform zorgt voor een rechtstreeks contact tussen bedrijven en vertalers. Vragen en antwoorden over projecten worden derhalve direct en in real-time gestroomlijnd. De hoge mate van procesautomatisering zorgt ervoor dat klanten hun documenten kunnen uploaden en de vertaalde versies, van zodra ze klaar zijn, kunnen downloaden.

Geüploade documenten worden automatisch "slim" gematcht met de juiste professionele vertalers voor dat specifieke onderwerp. Daarnaast worden prijsvoorstellen direct aan de klant gepresenteerd.

Bedrijven kiezen hun professionele vertalers op basis van beoordelingen, kwalificaties, domeinkennis en prijs. Met het state-of-the-art platform krijgen professionele free-lance vertalers toegang tot de geautomatiseerde vertaal- en administratieve tools die voorheen alleen beschikbaar waren voor de grote LSP's (language service providers).

Meer info: 0473/88.75.17 of http://about.lilo.global/home.