The Talent Club verwerft controle over Lincoln Associates

The Talent Club, een internationale vereniging van bedrijven gespecialiseerd in talent management, -vertegenwoordiging en advies, verwerft de controle over Lincoln, een in 1992 in Parijs opgericht internationaal adviesbureau in talent management.

Met een omzet van meer dan 17 miljoen euro in 2019 hoort Lincoln vandaag tot de toonaangevende Franse HR-consulting bedrijven met internationale aanwezigheid. Via The Talent Club gaat Lincoln op zoek naar een versnelling van zijn internationale ontwikkeling.

Met Lincoln zet The Talent Club een derde belangrijke pijler binnen zijn activiteitenporfolio op. Zo stapte het bedrijf eerder in YouFirst Sports (160 medewerkers wereldwijd - meer dan zeshonderd sportkampioenen en atleten -  omzet 2019: 18,2 miljoen euro) en, recent, in het Spaanse digitaal bedrijf Between Technologies (meer dan 500 medewerkers - omzet 2019: 27 miljoen euro).

Met Lincoln legt The Talent Club thans de basis voor zijn toekomstige internationale groei in talent management van leaders en managers.

Meer info: 02/223.02.66 of http://www.lincoln-group.be.