Sterk presterende Arval stelt straks nieuwe toekomststrategie voor

Arval, specialist in de lange termijnverhuur van voertuigen en nieuwe mobiliteitsoplossingen, stelt later deze maand zijn toekomststrategie voor onder de naam "Arval Beyond".

Meer dan ooit zal het bedrijf, onderdeel van BNP Paribas, voortbouwen op zijn SMaRT-aanpak (Sustainable Mobility and Responsability Targets) om zijn klanten in hun energietransitie te begeleiden. Arval mikt voor het lopende jaar op een dubbel zo snelle groei als de markt voor de inschrijving van elektrische voertuigen.

Voorts zet het bedrijf in op nieuwe mobiliteitsopties zoals auto- of fietsdelen, carpoolen en zelfrijdende shuttles, Arval's recentste innovatie die onlangs in Frankrijk werd voorgesteld.

Tevens blijft het bedrijf nieuwe geografische markten aanboren. Begin januari opende Arval kantoren in Colombia. Vorig jaar zag Arval zijn aantal verhuurde voertuigen met 9,1% tot 1.298.404 voertuigen aanzwellen. In België deed Arval nog beter met een groei van 15% tot meer dan 75.000 wagens (waaronder 21.903 nieuwe inschrijvingen).

Meer info: 02/240.01.88 of http://www.arval.be.