AsteDRU Group herdoopt zich tot Creative Cooling Group

De Belgisch-Finse AsteDRU Group, producent van display coolers, herdoopt zich tot Creative Cooling Group.

De groep was vooralsnog voornamelijk gekend voor productontwikkeling en productie. Waar AsteDRU Group voorheen tot op heden bekend staat als producent van promotionele display coolers, wil het bedrijf zich thans in de markt positioneren als een veelzijdige total solution partner.

Vandaag kan de groep een breed spectrum van oplossingen aanbieden, gaande van advies en design, over activatie, tot oplossingen voor hergebruik en recyclage. Naast het verkopen van toestellen, levert Creative Cooling Group ook een verhuur-service voor tijdelijke en/of permanente second placement-acties en tactische oplossingen voor integratie in nieuwe en bestaande winkelconcepten. De nieuwe merkidentiteit is één van de bouwstenen van de toekomststrategie van het bedrijf, dat acquisities of partnerships met het oog op een internationale doorgroei niet uitsluit.

Aste Finland en DRU International bundelden in 2017 hun krachten binnen de AsteDRU Group. Tot Creative Cooling Group horen vier dochterondernemingen, met name Aste Finland (Forssa), DRU International (Grobbendonk), AFM Refrigeration (Grobbendonk) en de interne start-up Happie Fridge.

Creative Cooling Group, met hoofdkantoor in Grobbendonk, heeft productiefaciliteiten in België en Grobbendonk. Het bedrijf telt 80 werknemers.

De kantoren van Creative Cooling Group B.V. bevinden zich te 2280 Grobbendonk, Bouwelven 6. Telefoon: 014.230.674. URL: http://www.creatievecooling.com.

Meer sectornieuws

Agenda