MCA verdeelt lineaire producten NSK in Benelux

NSK Deutschland GmbH (Ratingen), fabrikant van componenten voor lager- en lineairtechniek, draagt de verdeling van zijn lineaire producten - waaronder lineaire geleidingen, kogelomloopspindels, mono-carriers en componenten - in de Benelux over aan MCA lineair motion robotics (Brussel).

De idee voor de samenwerking rijpte tijdens gesprekken tussen de Seiki Management Uni (MU) van NSK Europe en het management team van MCA. Bij de uiteindelijke beslissing waren verschillende factoren van doorslaggevend belang: het nationaal netwerk van vijf vestigingen van MCA in de Benelux, de grote engineering-afdeling, het eigen bewerkingscentrum en de beschikbare voorraad spindels, geleidingen, assen en lineaire modules, servo-motoren en aandrijvingen.

Daarnaast biedt Rubix, MCA's moederbedrijf, een groot potentieel voor de NSK-producten. Rubix is nu al een erkend distributeur voor het lagerprogramma van NSK en beschikt over een grote distributievoorraad van lagers en aanverwante producten. NSK is al 45 jaar actief op de Benelux-markt.

Meer info: 02/621.41.00 of http://www.mca-benelux.be.

Meer sectornieuws

Agenda