CaterMonkey automatiseert bedrijfsprocessen catering-bedrijven

Catermonkey (Kasterlee) brengt de gelijknamige software op de markt die de bedrijfsprocessen van cateraars en aanverwante dienstverleners (food truckers en event planners) verregaand automatiseert. Het programma is ontwikkeld voor en door cateraars zodat ze nooit in de problemen komen bij het inplannen van personeel, nooit meer teveel tijd of te weinig ingrediënten bestellen en tot 70% op hun administratieve tijd kunnen besparen.

Klanten kunnen on-line al hun wensen samen stellen en aldus zelf een offerte genereren. Als ze bevestigen verloopt alles automatisch: het programma berekent hoeveel personeel men nodig heeft, verduidelijkt welke en hoeveel producten dienen besteld en zelfs hoeveel pollepels en pannen er mee naar een opdracht moeten.

De software is te integreren in de eigen webstek zodat cateraars ook rechtstreeks offerte-aanvragen en bestellingen direct in hun account en mailbox kunnen ontvangen. Catermonkey is een gezamenlijk initiatief van cateraar Maty Van Geirt en Marten Sytema die eerder de web-applicatie CateringSoftware ontwikkelde.

Meer info: https://catermonkey.be.

Meer sectornieuws

Agenda