CTG neemt Frans testing-bedrijf StarDust over

CTG, leverancier van oplossingen en diensten voor informatietechnologie (IT) in Noord-Amerika en West-Europa, neemt het Franse StarDust (Marseille) over. Dat is een leider in het testen en de kwaliteitsborging van digitale diensten. CTG telt voor de overname zowat 4,85 miljoen USD (4,3 miljoen euro) neer, exclusief de netto-kaspositie en de potentiële toekomstige earn-out.

StarDust boekte vorig jaar een omzet van zowat 7 miljoen USD (6,2 miljoen euro). Het bedrijf heeft ook een vestiging in Canada (Montreal). Het biedt een compleet gamma testing-diensten aan, waaronder functionele testing, testen van meertalige applicaties, operationele, omgevings- en regressie-testing en applicatie-benchmarking. StarDust neemt daarvoor zijn toevlucht tot een flexibele service-benadering met in-lab testers, on-site testers, crowdtesters of een hybride combinatie daarvan.

Het aanbod van StarDust focust op het testen van digitale diensten en websites, software, mobiele toepassingen en Internet of Things (IoT)/connected objects.

Met de overname vergroot CTG zijn aandeel in de Europese testing-markt en versterkt het zijn aanwezigheid op de Amerikaanse markt, waar pas onlangs met een eerste testing-opdracht werd gestart.

Meer info: 02/725.51.70 of http://www.ctg.com.

Meer sectornieuws

Agenda