Bracke Aandrijfspecialist lanceert Smart Motor Services

Aandrijfspecialist Bracke Elektro N.V. (Sint-Gillis-Waas) pakt uit met twee nieuwe diensten, met name Smart Motor Sensor Service en Spare Parts Service. Deze slimme combinatie van nieuwe diensten zorgt voor een ontzorging van de onderhoudsdienst, optimalisatie van de productieprocessen en betrouwbaarheid van de assets.

Smart Motor Sensor maakt het onderhoud van elektrische aandrijvingen slimmer, efficiënter en beheersbaarder dankzij een krachtig, intelligent en zelflerend cloud-based platform. De dienst biedt de mogelijkheid om vanop afstand de status van systemen te bewaken en op basis van een combinatie van de gemeten en gekende parameters en patronen een voorspellende onderhoudsanalyse uit te voeren. De daarvoor vereiste sensor past op vrijwel elke nieuwe en bestaande laagspanningsmotor en heeft enkel een Wi-Fi-verbinding nodig (lees: geen extra bedrading, nvdr.).

Spare Parts Service staat in voor het voorraadbeheer voor rekening van de klant van cruciale reserve-onderdelen. Uitgangspunt is een grondige inventarisatie van de bestaande voorraad, de omschrijving van de behoeften en eventuele standaardisatie en optimalisatie. Zodoende kunnen klanten altijd rekenen op de beschikbaarheid van het juiste onderdeel op het juiste ogenblik en op de juiste plaats.

Meer info: 03/707.19.51 of http://www.eb-groep.nl.

Meer sectornieuws

Agenda