Alphabet en Eneco bieden eMobility-oplossing aan

Mobiliteits-provider Alphabet Belgium N.V. (Aartselaar) en laaddienstverlener Eneco Belgium N.V. (Mechelen), die al sinds 2014 samen werken om elektrische mobiliteit eenvoudiger te maken, lanceren de Self Service Portal om de stap naar elektrisch rijden verder te stimuleren.

De bestuurder van een elektrische lease-wagen kan zelf via de portal op een snelle en eenvoudige manier zijn laadpunt bestellen. Alphabet neemt al een aantal jaar een voortrekkersrol op met zijn AlphaElectric-aanbod terwjl Eneco eMobility al sinds 2007 garant staat voor het aanbieden van innovatieve laadinfrastructuur voor thuis en op het werk. De partners hebben als gezamenlijk doel het opladen van de wagen zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen.

Met de lancering van de Self Service Portal kan de bestuurder voor zijn bedrijfswagen in enkele clicks zelf zijn laadpunt bestellen. In 70% van de gevallen kan dat zelfs zonder dat er een plaatsbezoek moet gebeuren. In de portal van Eneco eMobility kunnen bestuurders niet alleen hun laadpunt aanvragen, ze kunnen na de installatie ook in de on-line omgeving zien hoeveel kWh ze met hun laadpunt hebben verbruikt.

Meer info: 03/450.18.18 of 015/404.140. URL: http://www.alphabet.be of http://www.eneco.be.