Lenovo zet strategisch partnership met SentinelOne op

Lenovo™ en autonoom cybersecurity-platform SentinelOne gaan een strategisch partnership aan om het autonome endpoint-beschermingsplatform van SentinelOne te integreren in het ThinkShield-beveiligingsportfolio van Lenovo. Klanten van Lenovo hebben nu de mogelijkheid om apparaten met SentinelOne aan te schaffen voor real-time preventie, ActiveEDR, IoT-beveiliging en cloud workload-bescherming, mogelijk gemaakt door gepatenteerde Behavioural AI. Security by design is de basis waarmee Lenovo zijn ThinkShield-portfolio bouwt en klanten beschermt met de veiligste endpoint-oplossingen.

Thans is SentinelOne een kerncomponent van het ThinkShield-beveiligingsaanbod van Lenovo waarmee werkstations, servers, cloud workloads en IoT-apparaten zichzelf in real-time kunnen verdedigen. De gepatenteerde AI-modellen staan op elk apparaat en voorspellen vandaag de aanvallen van morgen en stellen apparaten in staat om onmiddellijk zelf te herstellen van elke aanval.

SentinelOne's Behavioural AI vervangt anti-virus volledig en biedt real-time preventie, detectie, respons en verweert zich tegen bekende en nieuwe malware-soorten.

Meer info: 015/480.433 of http://www.lenovo.com.