PMV en Conny Vandendriessche stappen in TechWolf

TechWolf B.V. (Sint-Denijs-Westrem) haalt 1 miljoen euro op om zijn innovatieve HR-technologie verder uit te bouwen. De software van de start-up maakt gebruik van artificiële intelligentie (AI) om de vaardigheden van werknemers in kaart te brengen en op basis van die data bloot te leggen welke competenties in het bedrijf ontbreken om futureproof te blijven.

TechWolf sprokkelde thans 1 miljoen euro aan groeikapitaal bijeen bij de Vlaamse investeringsmaatschappij PMV, Conny Vandendriessche  (ex-Accent Interim) en enkele investeerders van het eerste uur in Showpad. In de praktijk blijkt de technologie die zeker grote bedrijven voor HR inzetten vooralsnog sterk gefragmenteerd (tool voor rekrutering, tool voor opleidingen, evaluatie-tool, …). TechWolf overkoepelt al die HR-platformen en -tools.

De software en algoritmes die de start-up ontwikkelde, integreren alle data over werknemers op één overzichtelijke plaats. Ondernemingen zien in één oogopslag welke vaardigheden allemaal aanwezig zijn, in welke afdelingen of departementen die zitten en hoe ze over de loop der jaren geëvolueerd zijn.

Meer info: 0493/105.910 of http://www.techwolf.be.