Creditsafe Belgium pakt uit met uitzonderlijk “Care Programma”

Creditsafe Belgium N.V. (Brussel), leverancier van handelsinformatie en bedrijfsdata, lanceert zijn “Creditsafe Care Programma”.

In deze onzekere economische tijden wil Creditsafe ondernemingen in België een extra hart onder de riem steken door hen, gedurende 90 dagen, een gratis on-line toegang te bieden tot de bedrijfsdatabase. Door een vrijblijvende toegang tot de on-line risicobeheer-oplossingen van Creditsafe, kunnen ondernemingen hun bedrijfscontinuïteit versterken en rekenen op steun om hun organisatie draaiende te houden.

In het “care pakket” hebben bedrijven de mogelijkheid om de kredietwaardigheid of de solvabiliteit van hun zakenrelaties te controleren aan de hand van de financiële bedrijfsrapporten (of kredietrapporten) van Creditsafe. Vervolgens kunnen zij hun professionele klanten, leveranciers en andere zakenrelaties actief via het monitoring-systeem opvolgen. Ingeval van de minste wijziging in de financiële - en bedrijfssituatie van hun zakenrelaties, worden ze hiervan automatisch verwittigd.

Bedrijven kunnen zich on-line registreren op het “Care Programma” van Creditsafe. Eenmaal geregistreerd, krijgen ze per mail de nodige instructies om op het on-line platform in te loggen.

Meer info: 02/481.88.60 of https://www.creditsafe.com/we-care.html?cid=DeVlaamseOndernemer.