Nieuwe vierdaagse management-opleiding voor post-corona tijden

Nyree Claes (professor, dokter, auteur, voorzitster Wit-Gele Kruis Limburg en ondernemer achter het Busselhof (Hasselt)) en Nele Jacobs (professor, doctor en zaakvoerder Faresa B.V.B.A. (Hasselt)) organiseren dit najaar een vierdaags opleidingsprogramma op maat van leidinggevenden en bedrijfsleiders.

Opzet is hen te helpen om, na de corona-uitbraak, hun business te handhaven, betrokken en efficiënt leiding te geven, maar ook om persoonlijk na deze crisis te herstellen. De bestaande business-modellen zijn immers door elkaar geschud, veiligheidsrichtlijnen worden uitgeschreven en medewerkers verwachten duidelijkheid in deze onvoorspelbare context.

Het door beide dames uitgewerkt aanbod vertrekt vanuit een wetenschappelijk onderbouwd kader. Sleutelwoorden zijn kennisdeling, recuperatie en individuele coaching. Met elke deelnemer wordt vooraf een intake-gesprek gepland dat een beeld moet vormen van zijn persoonlijkheid, competenties en energieniveau. Bedoelig is aldus tot een doordachte groepssamenstelling van maximum tien personen te komen om een goede dynamiek en de nodige privacy te waarborgen.

Meer info: 0477/29.15.88 of 011/75.80.55. URL: http://www.busselhof.be of http://www.faresa.be.