Thinkproject betreedt EAM-markt via overname

Europees SaaS-leverancier op het gebied van constructie en engineering, thinkproject (München), verwerft de integrale controle over RAMM Software (Auckland, Nieuw-Zeeland). Door de overname van deze SaaS-speler in asset management en operations in de regio Austalië en Nieuw-Zeeland, is thinkproject bij machte zijn klanten actief in infrastructuur, beter te bedienen. Voorts breidt de groep zijn portfolio aan software-oplossingen zodoende uit naar de hele Asia Pacific-regio.

Het in 1991 opgerichte RAMM Software is een toonaangevend aanbieder van cloud software-oplossingen voor asset-, work- en field management voor lokale en nationale overheden, consultants en aannemers in Australië, Nieuw-Zeeland en Fiji. De open en flexibele architectuur van het RAMM-pakket maakt uitbreiding van de speerpunten infrastructuur en onderhoud op korte termijn mogelijk naar aanverwante domeinen.

Als gevolg van de overname versnelt thinkproject zijn internationale expansie. Inmiddels is het bedrijf in meer dan vijftig landen wereldwijd actief. In 2018 opende het nog een kantoor in Hongkong.

Meer info: 00-31/30.207.68.99 of http://group.thinkproject.com.