Lenovo biedt klanten EPYC™-keuze in Data Center Servers

Lenovo Data Center Group (DCG) lanceert de ThinkSystem SR645 en SR665 twee-socket servers met verbeterde prestaties en I/O-connectiviteit voor een hogere werklast. Een en ander volgt op de lancering van de ThinkSystem SR635 en SR655 single-socket servers en breidt het server-portfolio van Lenovo uit met processoren uit de AMD EPYC™ 7002-reeks.

Veel sectoren, zoals de financiële dienstverlening, de detailhandel en de verwerkende industrie, hebben behoefte aan een snellere verwerking van transacties, een betere gegevensanalyse en een grotere capaciteit voor grid computing, terwijl de efficiëntie en de totale eigendomskosten nog steeds moeten worden verbeterd. Om aan deze behoeften tegemoet te komen, richt Lenovo zich op het leveren van open, betrouwbare en veilige infrastructuuroplossingen die bestaan uit toonaangevende servers, opslag en software.

Met de toevoeging van de nieuwe ThinkSystem SR645- en SR665-servers met meer CPU-kernen en een groter geheugen, kan Lenovo de klanten helpen om hun werklast te versnellen en de efficiëntie te verbeteren.

Meer info: 015/480.433 of http://www.lenovo.com.