Bregal Milestone pompt opnieuw 20 miljoen euro in Anywhere365

Het pan-Europese groeikapitaalfonds Bregal Milestone  (Londen), via Bregal Investments onderdeel van COFRA, pompt bijkomend 20 miljoen euro in Anywhere365, de software-leverancier voor enterprise dialogue management en cloud contact center voor Microsoft Teams. Eind vorig jaar versterkte Bregal Milestone het kapitaal van Anywhere365 al met 40 miljoen euro.

Oprichter en ceo Gijs Geurts blijft meerderheidsaandeelhouder van het bedrijf. Anywhere365 zal de nieuwe fondsen aanwenden om zijn meer dan duizend internationale klanten te helpen bij de transitie van legacy-systemen en het neerzetten van aanzienlijke efficiëntieverbeteringen in hun contact center-activiteiten.

Anywhere365’s Dialogue Cloud Platform voor Microsoft Teams stelt call center-medewerkers namelijk in staat om klanten moeiteloos te betrekken via verschillende communicatiekanalen terwijl de context en de geschiedenis van de gesprekken altijd binnen handbereik zijn.

Anywhere365 implementeert vlot nieuwe contact center-activiteiten en tekent voor “native” integratie met CRM- en ITSM-platformen als Dynamics CRM, Salesforce, SAP C4C en ServiceNow. Anywhere365, met hoofdkantoor in Rotterdam, heeft regionale kantoren in België (Diegem), Groot-Brittannië, Duitsland, de Verenigde Staten en Canada.

Meer info: 00-31/88.120.0600 of www.anywhere365.io.