Cofinimmo verwerft woonzorgcentrum in Den Haag

Via dochter Superstone N.V. verwerft vastgoedvennootschap Cofinimmo N.V. (Brussel) het woonzorgcentrum  “Rivierenbuurt” in Den Haag voor een bedrag van circa 14 miljoen euro. Dit bedrag dekt de aankoop alsook het budget van de uit te voeren renovatiewerken. Het verworven gebouw is een voormalig woonzorgcentrum met een bovengrondse oppervlakte van ongeveer 5.100 m² dat dateert uit 1986 en gelegen is in een residentiële wijk van Den Haag.

Cofinimmo zal de site volledig laten renoveren, inclusief een kleine uitbreiding achteraan het gebouw. De werken zullen een modern en duurzaam woonzorgcentrum van bijna 5.400 m² met 87 bedden voor zware zorgbehoevenden opleveren. In het gebouw wordt in een restaurant voorzien dat eveneens voor bezoekers toegankelijk zal zijn.

Formabouw B.V. (Leiden) gaat eerstdaags met de renovatiewerken van start. Die zullen een 10 miljoen euro kosten. Oplevering is gepland in september 2021. Stichting Haagse Wijk- en Woonzorg (HWW zorg) neemt de uitbating van het woonzorgcentrum waar.

Meer info: 02/373.00.00 of http://www.cofinimmo.com.