Arval lanceert "The Journey Goes On"

Arval Belgium N.V. (Zaventem) lanceert met "The Journey Goes On" voor zowel particulieren als bedrijven een uitgebreid aanbod dat ontworpen is om zijn klanten in het post-corona tijdperk te ondersteunen en vooral om hen te helpen hun bedrijf opnieuw op te starten en weer aan de slag te gaan met veilige, milieuvriendelijke en voordelige mobiliteitsoplossingen.

De mobiliteitsspeler en specialist in operationele leasing stelt enkele snel groeiende trends op mobiliteitsvlak vast zoals hogere verwachtingen op het gebied van desinfectie en bescherming, massaal telewerken, grootschalig gebruik van thuisbezorgingsdiensten en behoefte aan alternatieve mobiliteitsoplossingen. In de huidige context blijkt een eigen auto de beste optie om veilig te reizen.

Het "The Journey Goes On"-aanbod berust op drie belangrijke pijlers, met name flexibele en snelle autolease-oplossingen om bedrijven te helpen hun activiteiten terug op te starten, leasing van elektrische fietsen en een aanpassing van de activiteiten om te voldoen aan de social distancing-voorschriften met inbegrip van het waarborgen van de veiligheid van bestuurders (auto ophalen of leveren aan huis of op kantoor, onderhoud op locatie en autodesinfectie).

Het dochterbedrijf van BNP Paribas introduceert het nieuwe aanbod geleidelijk in zijn acht grootste regio's (Frankrijk, Italië, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Duitsland, Nederland, Polen en België) om het daarna verder uit te rollen naar alle landen waar Arval actief is.

Meer info: 02/240.01.88 of http://www.arval.be.