Staples begeleidt bedrijven uit corona-lockdown met "Plan C"

Leverancier van bedrijfsbenodigdheden en geïntegreerde oplossingen, Staples Belgium B.V. (Strombeek-Bever), pakt uit met een "Plan C" en een bijhorende "Staples Gids Plan C" voor een veilige terugkeer naar de werkplek na de corona-crisis.

De meeste bedrijven hebben een "Plan B" op de plank liggen om te kunnen omgaan met onvoorziene omstandigheden. Maar omdat niemand op het corona-scenario was voorbereid, introduceert Staples nu "Plan C", dat werkgevers, facility managers en werkplekbeheerders ondersteunt bij de aanpassing van de omgeving aan de nieuwe wensen en overheidsvereisten.

"Plan C" is een uitgebreide oplossing die (kantoor)werkplekbeheerders helpt bij "het nieuwe normaal" door het waarborgen van de veilige afstand, het schoon houden van ruimtes en de transformatie van werkplekken-op-afstand die zorgen dat medewerkers wel verbonden blijven en productief kunnen zijn.

De "Plan C"-leidraad is onderverdeeld in WorkSpace, MeetSpace, BreakSpace, WashSpace en PersonalSpace, waar Staples toegesneden veranderingen en bijhorende producten voor adviseert. Het gaat daarbij om gedragingen van medewerkers, het plaatsen van richtingaanwijzers, het aanbrengen van vloermarkeringen, het gebruik van beschermings- en mischien zelfs meetapparatuur en handige hulpmiddelen zoals schone sleutelsystemen, reinigingsmiddelen en hulpmiddelen om de beste werkplekindeling te bepalen.

Meer info: 0800/38.560 of http://www.staplesadvantage.be.