Skyebase combineert drone-inspectie met artificiële intelligentie

Start-up SkyeBase B.V. (Moerbeke-Waas) brengt in primeur voor de Belgische markt een geïntegreerde drone-inspectie oplossing op de markt die zowel de inspectie als de ontwikkeling van artificiële intelligentie en drone-toepassingen combineert.

Focusmarkten van SkyeBase zijn de industrie (olie & gas en chemie), energie, bouw en infrastructuur. Om deze markten met vernieuwende drone-inspectie oplossingen te bedienen beschikt de start-up over tal van drone-toepassingen en hoogwaardig opgeleide piloten. De rapportering van de gecapteerde data verloopt op digitale wijze middels een geautomatiseerd platform. Drones kunnen moeilijk bereikbare en onveilige plaatsen in industriële omgeving frequenter en veiliger inspecteren.

Skyebase automatiseert een gedeelte van het inspectieproces door de koppeling met artificiële intelligentie te maken. Data kunnen aldus op een consistente en gestandaardiseerde wijze worden gecapteerd en omgezet in bruikbare analyses en inzichten.

De kantoren van Skyebase bevinden zich te 9180 Moerbeke-Waas, Oostvaart 43. Telefoon: 0478/930.994 of http://www.skyebase.be.