Fortino Capital Partners stapt in CPM-software specialist Sigma Conso

Fortino Capital Partners (Zaventem), groei-investeerder in software-bedijven, stapt in het kapitaal van de snelgroeiende leverancier van corporate performance management (CPM)-software Sigma Conso C.V.B.A. (Brussel). Dat heeft meer dan veertig medewerkers in dienst en heeft lokale kantoren in West-Europa en Azië die meer dan zeshonderd (middel)grote bedrijven bedienen.

Aanvankelijk was Sigma Conso gericht op consolidatie-software, maar vandaag beantwoordt het aan alle behoeften van de cfo op het vlak van corporate performance management (met name consolidatie, intercompany-reconciliatie, budgettering, planning en management-rapportering).

Naast het software-aanbod onderscheidt het bedrijf zich door zijn diepgaande financiële expertise en het aanbieden van opleidingen en adviesdiensten aan zijn klanten.

In 2006 kwam Dominique Galloy als ceo en aandeelhouder aan boord. Samen met het management investeert Fortino Capital Partners in het bedrijf ter ondersteuning van zijn verdere (inter)nationale groei. Voor Fortino Capital is het de 20ste B2B software-investering en de zesde platforminvestering van zijn Growth Private Equity Fund I.

Meer info: 02/456.89.60 of http://www.sigmaconso.com.