Heavens verhuurt mobiele zwembaden van Mobilopool

Heavens B.V. (Vlezenbeek), voornamelijk gespecialiseerd in de verhuur van mobiel sanitair, verhuurt nu ook mobiele zwembaden in de vorm van omgebouwde containers. Het bedrijf speelt daarmee in op het staycation-concept dat naar aanleiding van de corona-pandemie het daglicht zag.

Bedrijven en event-organisatoren lijken ook belangstelling voor de mobiele zwembaden te tonen. De zwembaden van fabrikant Mobilopool zijn dan ook heel gebruiksvriendelijk en plug & play. De mobiele zwembaden worden kant-en-klaar geleverd en hoeven geen onderhoud. In afwachting van de levering krijgen de klanten een grote waterzak die ze reeds kunnen vullen. Eens het zwembad is geplaatst kan het water in een half uur worden overgepompt.

Het zwembad is toegerust met een speciale coating, een technische ruimte met een filter en warmtepomp die het water tot 30° opwarmt en een plage, een platform met water tot op enkelhoogte. Heavens levert ook een robuuste ladder om het bad van 6 meter op 2,5 meter makkelijk in en uit te gaan.

Meer info: 0473/20.36.42 of http://www.heavens.be.

Meer sectornieuws

Agenda