Fujitsu stimuleert datagestuurde transformatie

Fujitsu maakt gebruik van data als basis voor de digitale transformatie, waardoor klanten nieuwe business-mogelijkheden kunnen ontwikkelen. Om nieuwe digitale business mogelijk te maken moeten data worden onderzocht, verwerkt, beschermd en winstgevend zijn.

Fujitsu's nieuwe Data-driven Transformation maakt het voor klanten mogelijk om zakelijk voordeel te realiseren door het managen en beschermen van data. Dat is mogelijk in de meest uitgestrekte en diverse IT-landschappen.

Het Japanse IT-bedrijf neemt het voortouw bij de introductie van een gestructureerd proces voor data consulting en implementatie. Dit proces begint door het mogelijk te maken voor klanten om hun data goed te transformeren. Vervolgens wordt het raamwerk bepaald en de gegevensomgeving opgezet om toegevoegde waarde voor organisaties te leveren.

Fujitsu introduceert voorts uitgebreide updates voor zijn datacenter-portfolio. Het integreert daarbij toepassingen van partners als Microsoft, AWS, NetApp, WMware, Nutanix, Qumulo, Commvault, Veritas, SAP en andere.

Meer info: 02/536.61.11 of http://www.fujitsu.com/be.