Tennant introduceert nieuwe CS5 schrobzuigmachine en S7 veegmachine

Tennant Company, Inc. (Minneapolis, Minnesota) brengt twee gloednieuwe reinigingsmachines op de Belgische markt, met name de CS5 schrobzuigmachine en de S7 veegmachine.

De CS5 is de meest compacte schrobzuigmachine van het bedrijf, die uitermate geschikt is voor de reiniging met vocht van moeilijk bereikbare gebieden, zoals onder bureaus of tafels. Dat wordt bereikt door de bijzonder compacte vormgeving van de CS5, maar ook door de 180° verstelbare handgreep en de werking bij zowel voorwaartse als achterwaartse bewegingen, zodat vloeren uiterst efficiënt proper kunnen worden gemaakt.

De S7 is dan weer de jongste toevoeging aan het gamma veegmachines van Tennant. Deze achterloop-uitvoering zorgt voor een maximale stofopname tot 5 micron en werkt volledig snoerloos, waardoor zijn werkgebied niet afhankelijk is van stopcontacten en de kans op ongevallen verkleint. De S7 is opgebouwd uit heel robuuste materialen en kan daardoor ook bij licht industriële toepassingen worden ingezet voor de reiniging van zowel harde als zachte vloeren.

Motrac N.V. (Antwerpen) verdeelt de Tennant-vloermachines in België. Het bedrijf vierde onlangs zijn 50-jarig jubileum als exclusief dealer van Tennant in België.

Meer info: 03/360.11.11 of http://www.motrac.be.

Meer sectornieuws

Agenda