Free2Move (PSA) lanceert autoverhuurdienst in België en Luxemburg

Free2Move Lease (F2ML Belgium, Eigenbrakel), dat al diensten voor lange termijnverhuur, parkeren en aangesloten vlootbeheer aanbood, voegt daar nu onder de naam Free2Move Rent ook een verhuurdienst van personen- en bedrijfsvoertuigen aan toe.

Het nieuwe platform van de mobiliteitsdienst van Groupe PSA moet een flexibele oplossing worden voor korte termijnverhuur, van één dag tot één jaar, met een uitgebreid aanbod van nieuwe voertuigen van Peugeot, Citroën, DS en Opel. Drie bestuurders, afkoop van eigen risico en pechhulp zijn standaard inbegrepen in de formule. Voor elke nieuwe reservering worden de voertuigen gedesinfecteerd om de gezondheid van de klanten te garanderen.

Free2Move zet voor zijn zakelijke klanten ook in op de mobiliteit van werknemers, met auto’s die in minder dan 24 uur beschikbaar zijn. Daarnaast wil de service ook het vlootbeheer vereenvoudigen met een aangepast tariefaanbod, een gecentraliseerde facturatie en een nationaal kadercontract met een all-inclusive formule van verzekering, ondersteuning en onderhoud.

De service is reeds beschikbaar bij de autodealers in Brussel, Antwerpen, Drogenbos en Kortrijk en wordt nu ook uitgerold in Mechelen, Aarlen en Waterloo. Tegen het einde van het jaar moet de verhuurdienst in meer dan 50 Belgische en Luxemburgse agentschappen operationeel zijn.

Binnenkort lanceert Free2Move Rent ook zijn volledig digitale 24/7-service, waarbij klanten via de smartphone een auto kunnen reserveren en ontgrendelen en de huur kunnen opstarten en opzeggen.

Meer info: 02/37.07.855 of https://www.free2move.com/nl-BE/.