DAF Trucks stelt kant-en-klare bakwagens direct on-line beschikbaar

Met het nieuwe “Ready to Go”-programma van DAF Trucks N.V. (Eindhoven) kan een transporteur, die snel een inzet-specifieke bakwagen-met-opbouw nodig heeft, kiezen uit een aanbod populaire, vooraf geconfigureerde en al volledig opgebouwde voertuigen. DAF stelde daarvoor een voorraad bedrijfswagens samen, zoals een distributiewagen met gesloten kast en laadklep, een container/haak-systeem of een 8x4-betonmixer.

Op de nieuwe, kant-en-klare bakwagens van DAF wordt een opbouw van een externe fabrikant gemonteerd. Transporteurs kunnen dan op de Belgische DAF-website door de volledige Europese voorraad bladeren en trucks van over heel het continent bestellen bij hun lokale dealer.

Bedrijven uit een seizoensgebonden industrie kunnen zo sneller reageren op vragen uit de markt en hun vloot vrijwel meteen versterken. Voorlopig zijn er zo’n 100 voertuigen onmiddellijk beschikbaar, maar dat aantal zal verder groeien naarmate het programma zich verder over Europa verspreidt.

Op dit moment is “Ready to Go” beschikbaar in België, Duitsland, Italië, Nederland, Frankrijk, Polen, Tsjechië en Slovakije. Andere Europese landen volgen in de loop van het jaar.

Meer info: 03/710.14.11 of http://www.daf.be.