Hermes Telecom wil digitale kloof helpen dichten met snel en betaalbaar Internet

Vanaf september biedt Hermes Telecom B.V. (Antwerpen) 4.000 woningen in Borgerhout het snelste Internet aan tegen de laagste prijs. Samen met lokale verenigingen wil het bedrijf de digitale kloof helpen dichten. De operator gebruikt daarvoor zijn eigen onafhankelijk glasvezelnetwerk en de laatste technologieën. De voorbereidende werken gingen onlangs van start, nadien volgen de eerste aansluitingen.
Dankzij het glasvezelnetwerk kunnen gebruikers surfen met een snelheid tot 10 gigabit per seconde. Ter vergelijking, via een traditionele telefoonlijn (VDSL) surfen gebruikers vandaag aan maximaal 0,1 gigabit per seconde. Hermes Telecom bevestigt de kabel aan de gevel van de woning, net zoals Proximus, Telecom of Fluvius.
Hermes Telecom, dat verschillende abonnementsformules uitwerkte, wil de digitale kloof helpen dichten. Daarvoor voorziet de operator in gratis hotspots in samenwerking met lokale initiatieven en verenigingen. Voorts wil Hermes Telecom ook publieke parken voorzien van basis-Internet via Wi-Fi hotspots. De gesprekken met het district zijn daarvoor al opgestart. Tegen het einde van het jaar wil Hermes Telecom de eerste installaties klaar hebben in de buurt rond het Terloplein en het Krugerpark.
Als regionale telecom-operator biedt Hermes Telecom enerzijds Internet via een traditionele telefoonlijn (VDSL). In Groot-Antwerpen gebruikt Hermes Telecom daarvoor het Proximus-netwerk. Anderzijds pakt het bedrijf binnenkort ook uit met betaalbaar en snel Internet via het eigen glasvezelnetwerk in bepaalde regio’s in Antwerpen.
Meer info: 034/940.000 of https://www.hermes-telecom.be.
HERMES TELECOM B.V.
Voor u geselecteerd
Kort de voordelen van een abonnement...
Belangrijk nieuws te delen?
Ontvang Leads voor 19€/mnd
- Ontvang automatisch info over leads, klanten, concurrenten en partners
- Alle data en artikels staat voor u beschikbaar
- Maandelijks opzegbaar
Wilt u meer bedrijven bereiken?
Word dan dVO Reach en promoot uw bedrijfsverhaal bij 50.000 beslissers.