ACERTA

ACERTA

Diestsepoort 1
3000 Leuven

T:
016 24 63 20
F:
016 24 53 35

Introductie

Acerta ondersteunt ondernemers en organisaties in elke groeifase en bij elk hr-proces.

Vraag advies
Sector(en)
Diensten; Human Resources, Interim & Selectie
Activiteiten
Als fullservice hr-dienstengroep ondersteunt Acerta ondernemers in elke fase van hun groeiproces. En dat met een brede waaier aan advies, diensten en toepassingen rond loonadministratie, sociale zekerheid en vestigingsformaliteiten. Daarnaast zijn we ook een actieve speler in werving en selectie. We zetten ons maximaal in om organisaties te ondersteunen bij de ontwikkeling, motivering en duurzame inzetbaarheid van hun menselijk kapitaal.
Aantal personeelsleden
1460
Linkedin
naar Linkedin profiel
Twitter
naar Twitter profiel
Facebook
naar Facebook profiel

Sylva De Craecker

E-mail
Sylva.De.Craecker@acerta.be

Je hr-uitdagingen zijn niet min: krapte op de arbeidsmarkt, duurzame inzetbaarheid, correcte en betaalbare (flexibele) lonen, juridische complexiteit, flexibele werkvormen…

Acerta ondersteunt ondernemers en organisaties in elke groeifase en bij elk hr-proces. De kracht van mensen, daar draait het om bij Acerta. Acerta zorgt en ontzorgt zodat jij - als starter, zelfstandige, werkgever of boekhouder - maximaal kan inzetten op je eigen kracht en die van je medewerkers.

De gemeenschappelijke delers van de dienstverlening van Acerta zijn integriteit, respect voor de diversiteit en eigenheid van onze en jouw mensen, en een grote verantwoordelijkheid ten aanzien van onze engagementen. Je krijgt een deskundig antwoord op je vragen, correct advies en een vlotte, online toegang tot alle informatie. Je kan met al je vragen terecht in 28 kantoren verspreid over Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Neem gerust contact met ons op.

Met Acerta aan je zijde bied je hr-uitdagingen het hoofd, met een grotere efficiëntie als resultaat!