SAMSUNG ELECTRONICS BELGIUM

SAMSUNG ELECTRONICS BELGIUM

Leonardo Da Vincilaan 19
1831 Diegem

T:
+32 2 201 24 18
F:
+32 2 256 91 84
Sector(en)
ICT, Telecommunicatie & Internet
Ondernemingsnummer
BE027157139

Er zijn geen weer te geven contactpersonen.

Welkom bij Samsung. Samsung streeft al meer dan 70 jaar naar een betere wereld door actief te zijn in diverse bedrijfstakken. Ons vlaggenschip Samsung Electronics is wereldmarktleider op het gebied van hightech electronica en digitale media.

Via innovatieve en betrouwbare producten, getalenteerde mensen, een verantwoorde benadering van zaken doen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en samenwerking met onze partners/klanten laat Samsung de wereld kennis maken met fantastische nieuwe mogelijkheden.

Of het nu gaat om telefoons, DRAM of digitale TV's, Samsung is actief in diverse sectoren waarin behoefte is aan snelheid, creativiteit en rendement om producten uit te vinden, te ontwikkelen en te verkopen die ons bestaan definiëren. Omdat meer dan een kwart van de werknemers van Samsung betrokken is bij onderzoek en ontwikkeling, zijn al onze bedrijfsonderdelen gericht op het ontdekken van nieuwe technologiën, producten en diensten die nieuwe mogelijkheden creëren voor mensen die daaraan behoefte hebben.

Samsung laat zich bij haar dagelijkse werk leiden door een eenvoudige filosofie, sterke principes en strenge ethische normen. Bij al onze activiteiten streven we ernaar om mensen een beter leven te geven.

Samsung wijdt zich aan de ontwikkeling van innovatieve technologieën en efficiënte processen die nieuwe markten creëren, het leven van mensen verrijken en de positie van Samsung als digitale leider veiligstellen.