KAASMAKERIJ PASSENDALE N.V.

12/01/2004 OM 00:00 - Luc Willemijns
Placeholder

Kaasmakerij Passendale N.V. (Zonnebeke) heeft zijn klassieke Passendale-bol tot "Passendale Classic" herdoopt. Naast deze klassieker wordt ook de "Passendale Prelude" gelanceerd. Terwijl eerstgenoemde eerder zacht en vol van smaak is, is "Passendale Prelude" een jonge kaas met een verrassend frisse toets. Het is een halfharde kaas met eetbare natuurkorst. Hij kreeg rustig de tijd om op natuurlijke wijze in de kaaskelders te rijpen. Door zijn luchtige gaatjesstructuur is hij licht verteerbaar en vormt hij een lekker, gezond broodbeleg. "Passendale Prelude" is verkrijgbaar aan de snijstand en in de zelfbediening (als 150 gram voorverpakte sneetjes in een praktische hersluitbare verpakking). Meer info: 051/78.80.80.

Voor u geselecteerd

Kort de voordelen van een abonnement...

Belangrijk nieuws te delen?

Cookie voorkeuren

Deze website gebruikt cookies om je een betere bezoekerservaring te bieden. Bepaal hier welke soort cookies je toestaat.