SAMSUNG ELECTRONICS BELGIUM

Samsung Electronics Belgium (Diegem) heeft zijn gloednieuw gamma geavanceerde Touch Devices voorgesteld. Samsung is een van de eerste producenten die een compleet productengamma specifiek ent op het touch-concept van Windows 8. De toestellen zijn speciaal ontworpen met dit nieuw besturingssysteem in gedachten. Met de ATIV Smart PC en ATIV Smart PC PRO versmelt Samsung de werelden van notebook en tablet. Dankzij het afneembare keyboard docking-systeem is de switch in een wip gemaakt. Beide toestellen zijn toegerust met een geavanceerd 10-vingger multitouch-screen, de baanbrekende S-Pen en de bijhorende S-Note-applicatie.

De ATIS is dan weer een stijlvolle smartphone die maximaal gebruik maakt van de voordelen van Windows Phone 8. De hypermobiele ATIV TAB Windows 8-tablet, die amper 570 gram weegt, laat zich makkelijk combineren met externe toestellen, zoals printers, keyboards, projectors en monitors.

De eerste multitouch Ultrabook op Windows 8 van Samsung is de notebook-serie 5 ULTRA Touch. De notebook, die amper 1,69 kg weeg en 16,9 mm dun is, levert ultra-krachtige processor-prestaties (Intel core i5) en een bijzonder ruime opslagcapaciteit van maar liefst 500 GB.

Laatste in de rij is de Samsung Series 7 All-in-One die in een fraai vormgegeven behuizing een 23"-WQHD-scherm, een krachtige Core i5-processor en veel schijfruimte omvat. De nieuwe All-in-One doet zich inzonderheid opmerken omwille van zijn besturing via gebarenherkenning.

Meer info: 02/201.24.18 of www.samsung.com.

Meer sectornieuws

Agenda