Business Software kan ook uw bedrijf !NSPIREREN tot meer en beter!

Infomat wil met !nspiring Business Sofware uw bedrijf op elk vlak “bezielen”

Dat Business Software vaak gevolgd of voorafgegaan wordt door adjectieven als “performant”, “kwalitatief”, “gebruiksvriendelijk”, “volledig”, “geïntegreerd”, “modern”, “mobiel”, ... is op zich heel courant en zeker toepasbaar op de oplossingen die Infomat uw bedrijf kan aanbieden.

Dat wij er ook Business Software van maken die “inspireert”, “inboezemt”, “drijft” en “bezielt” brengt daarbij een extra en vaak onderschatte dimensie. Het slagen van ERP-, CRM- en DMS- of ECM- projecten hangt immers niet louter en alleen af van al die mooie productkwaliteiten en functionaliteiten.

Met !nspiring duiden we op “inboezemen” en dat is wat elk van onze medewerkers en onze business software voor u en uw bedrijf doen met vertrouwen, kennis en kwaliteit. Inspiring staat echter ook voor  “drijven”, waarbij voor ons functionele innovatie centraal staat en niet het innoveren om een technologisch orgasme te bereiken, maar technologische innovatie met een duidelijk zicht en focus op “wat een organisatie als de uwe daar nu precies mee kan doen”.  Inspireren ook in de betekenis van “bezielen” waarbij onze reden van bestaan zit in UW succes en het succes dat onze klanten zelf boeken, ondersteund door onze Business Software en door de kennis en toewijding van een team van consultants en ontwikkelaars. Onze persoonlijke verantwoordelijkheid en betrokkenheid zullen daarbij uw bedrijf inspireren tot meer!

Uiteraard kan je dat enkel realiseren met hoogkwalitatieve software waarmee het aangenaam werken is en die u efficiëntiewinst oplevert.Dat doet Infomat met een complete !nspiring ERP-suite DIMASYS waarbij de varianten DIMASYS|WKG (workgroup edition tot  15 users) en DIMASYS|ENT (enterprise edition tot 250 users) zorgen voor een oplossing voor elk bedrijf.

Met !nspiring CRM-software waarbij genesisWorld veel meer kan dan enkel Sales- & Marketingactiviteiten ondersteunen en sturen, maar ook projectgerichte organisaties en dienstverlenende bedrijven met helpdesk naar een hoger niveau tilt.

Overgiet dat alles nog met een !nspirerende saus van electronisch documentenbeheer of ECM (enterprise content management), waarbij documenten digitaal worden opgeslagen en workflows aansturen en...

... u komt tot een wel heel !nspirerend geheel Business Software!

Voel zelf hoe elke oplossing en de kennis en enthousiasme van onze experts uw bedrijf vooruit kunnen helpen en neem gerust even contact met hen op voor een vrijblijvend gesprek.