Brother zet nieuwe inkjet-gamma in de markt

Afdruk- en technologiespecialist Brother International (Belgium) N.V. (Groot-Bijgaarden) zet in de komende weken een nieuw compact inkjet-gamma van zes modellen in de markt. De multifunctionele kleuren-printers (MFP's) zijn toegerust met "slimme" eigenschappen, oplossingen op maat en kunnen tot formaat A3 afdrukken. Het gamma is bovendien cloud-compatibel en beschikt over gebruiksvriendelijke ingebouwde apps.

Met het nieuwe "Business Inkjet"-gamma kan men cloud-diensten gebruiken vanaf het bedieningspaneel, printen kan vanaf een smartphone of tablet. Naar een waaier cloud-gebaseerde diensten, waaronder Google Docs, Microsoft OneNote en Brother's Web Connect-oplossing kan naadloos gescand.

De beschikbare apps in de toestellen zijn Office Doc Creator, Oultine Scan & Outline Copy en Note Scan. Het nieuwe gamma bestaat uit drie veelzijdige compacte MFP's (voor het kleine kantoor of thuisgebruik voor A4- formaat en occasioneel op A3 afdrukken) en drie betrouwbare "Business Smart"-modellen (voor de KMO met nood aan dagelijks afdrukken op zowel A4 als A3). De toestellen halen afdruksnelheden van 20 ipm in kleur en 22 ipm in zwart en dubbelzijdig in A4.

Meer info: 02/467.41.11 of www.brother.be.