Quanteus neemt Hello Agency over

Quanteus B.V.B.A. (Diegem) bereikte met finance.brussels, de Gewestelijke Investeringsmaatschappij voor Brussel (GIMB), een akkoord voor de overname van het Brusselse communicatie-agentschap Hello Agency. Hello Agency, dat in retail-communicatie is gespecialiseerd, zal zijn activiteiten onder dezelfde naam zelfstandig verder zetten. Vorig jaar nam Quanteus ook al sectorgenoot The House of Marketing (Mechelen) over.

De overname vindt plaats nadat onderhandelingen omtrent een management buy-out bij Hello Agency op een sisser uitdraaiden. Voor Quanteus betekent de overname van Hello Agency een verdere uitbreiding en verdieping van zijn dienstenaanbod inzake ondersteuning van veranderingsprogramma's bij bedrijven. Quanteus richt zich in hoofdzaak op strategisch advies aan de ceo en de bedrijfsdirectie en op de implementatie van belangrijke transformatieprogramma's, terwijl The House of Marketing strategisch marketing-advies en expertise aan de cmo voor zijn rekening neemt.

Dankzij de overname van Hello Agency vindt de groep nu ook aansluiting bij de operationele activiteiten van zijn klanten en behoort het ontwerpen tot in de kleinste details en het helpen uitvoeren van een concreet marketing- en communciatieplan nu ook tot het activiteitenspectrum. Hello Agency tekent met ruim honderd medewerkers voor een omzet van nagenoeg 20 miljoen euro.

Meer info: 02/704.91.60 of http://www.quanteus.com.