Victor Buyck eerste CDO-laureaat in Oost-Vlaanderen

Staalconstructiespecialist Victor Buyck Steel Construction N.V. (Eeklo) heeft als eerste bedrijf in Oost-Vlaanderen het "Charter Duurzaam Ondernemen" (CDO) toegekend gekregen.

Het "Charter Duurzaam Ondernemen" is een goednieuw initiatief van Voka - Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen. In het project werken de deelnemers gedurende een jaar op een resultaatgerichte manier aan de continue verbetering van hun prestaties met focus op milieu, sociale en economische thema's. Het project richt zich zowel tot KMO als tot grote ondernemingen uit alle sectoren.

Met een productiecapaciteit van 45.000 ton per jaar, is Victor Buyck Steel Construction de grootste staalbouwer in België en één van de grootste in Europa. In Eeklo beschikt het bedrijf over 42.000 m² overdekte productieruimte. Het bedrijf bouwt niet alleen wegbruggen, spoorwegbruggen, voetgangers- en fietsersbruggen, maar ontwerpt ze ook met een eigen engineering-afdeling.

Andere laureaten van het eerste "Charter Duurzaam Ondernemen" zijn Cnudde Verpakking B.V.B.A. (Kruishoutem), Eandis (Melle), Soution B.V.B.A. (Gent), Initial N.V. (Zele), OVMB - Oostvlaams Milieubeheer, Plastal N.V. (Gent), Volvo Car Gent en Vondelmolen (Lebbeke).

Meer info: 09/376.22.11 of http://www.victorbuyck.be.