Wie is Jos Burgers?

Ontmoet Jos Burgers en het dVO-netwerk tijdens dVO-connect

De persoon Jos Burgers zet beslissers een spiegel voor. Heb jij interesse om gratis klanten te ontmoeten en tegelijkertijd inspiratie op te doen van een van de beste Nederlandse managementauteurs in Nederland, ontdek onderstaand meer.

drs. Jos Burgers (1951) is een Nederlandse managementspreker.

Hij was tien jaar werkzaam in verkoop- en marketingfuncties bij een technische groothandel.

Na een studie Bedrijfseconomie aan de universiteit in Tilburg was hij ruim tien jaar als docent Marketing & Marktonderzoek verbonden aan Fontys Hogescholen te Eindhoven.

Daarna adviseerde hij gedurende een tiental jaren bedrijven en instellingen op het terrein van strategie, marketing en klantgerichtheid.

​Jos Burgers geeft vandaag lezingen en schrijft managementboeken.

"Geef nooit korting, de wet van Snuf, gek op gaten zijn gelauwerde boeken van de heer Burgers."

​Ontmoet Jos en 500 Vlaamse ondernemers

dVO staat voor het connecteren van ondernemers aan de hand van nieuws en ontmoetingen. Tijdens een ludiek event wil dVO zijn lezers dichter bij elkaar brengen.

Zo maken we het netwerk van dVO transparant en toegankelijker.

Bedoeling is dat iedereen naar huis gaat met minstens een goed contact die tot duurzame samenwerking leiden kan, dat de spreker u als lid van het netwerk nieuwe inzichten biedt en dat we in een zakelijk omgeving een leuke avond hebben gehad. Minimaal drie quick wins voor (nieuwe) dVO-leden.

Wilt u er, net als onze huidige klanten/leden, zeker bij zijn? Dit kan vandaag (nog 35% van de plaatsen zijn beschikbaar).

Registreer u als activity-lid en maak van ons netwerk uw netwerk.

Inschrijven voor het event op 6/10/2016

Meer over activity

Meer over Jos Burgers