Ervaren tandem aan hoofd Tafelrond

Jan Callewaert (Option N.V.), eigenaar en bezieler van Tafelrond (Leuven), vertrouwt de leiding over het design-hotel met toprestaurant toe aan general manager Yannick Bouts en topchef Wouter Van der Vieren.
Bouts maakt de overstap van Flanders Hotel Holding (waaronder Auberge du Pêcheur, Hotel Serwir, Gosset Hotel, Charl's en Diner Privé), hij deed eerder ervaring op bij hotelketens als Crowne Plaza, Holiday Inn en Marriott.
Van der Vieren neemt de leiding over het restaurant op. Hij verdiende zijn sporen de laatste jaren in zijn eigen zaak Clandestino, WY Brussels (Mercedes House) en als chef-kok voor Piet Huysentruyt in Likoké in Frankrijk.
TAFELROND N.V.
Voor u geselecteerd
Kort de voordelen van een abonnement...
Belangrijk nieuws te delen?
Ontvang Leads voor 19€/mnd
- Ontvang automatisch info over leads, klanten, concurrenten en partners
- Alle data en artikels staat voor u beschikbaar
- Maandelijks opzegbaar
Wilt u meer bedrijven bereiken?
Word dan dVO Reach en promoot uw bedrijfsverhaal bij 50.000 beslissers.