Basware zet structurele samenwerking met The Acto Group op

Basware Belgium N.V. (Erembodegem), aanbieder van e-invoicing en purchase-to-pay oplossingen, zet een structureel partnership op met The Acto Group. De specialist inzake documentdistributiebeheer heeft vestigingen in Kontich, Deux-Acren en Ganshoren. Het partnership tussen beide zorgt ervoor dat klanten die vandaag papieren facturen versturen, nu ook echte elektronische facturen kunnen uitsturen.

Als gevolg van het partnership treedt The Acto Group toe tot het Basware e-invoicing ecosysteem dat de mogelijkheid biedt om facturen uit te wisselen met klanten en het uitgebreide Basware-netwerk. Niet alleen kunnen klanten gebruik maken van de Basware peppol-connectie naar de overheid, maar krijgen ze tevens een gemakkelijke toegang tot een geïntegreerde e-invoicing oplossing.

Klanten kunnen hiervoor terecht bij het geïntegreerde dochterbedrijf Pyramid Document Solutions (Deux-Acren) van The Acto Group, dat gespecialiseerd is in het genereren, hosten en distribueren van documenten voor middelgrote volumes. Klanten krijgen aldus de beste oplossing voor hun uitgaande documentenstroom, hetzijn digitaal en/of in print.

Meer info: 056/60.11.11 of http://www.basware.be.