Basware en ICreative sluiten partnership voor Belgische markt

Basware zet nu ook in België met gespecialiseerde purchase-to-pay partner ICreative (Ede) een samenwerking op. De twee bedrijven werken reeds vijftien jaar intensief samen in Nederland. Dankzij het nieuwe Belgische partnership kunnen nog meer toegespitste Basware-oplossingen en value-added services aan de Belgische markt worden aangeboden.

ICreative, actief sinds 2001, levert purchase-to-pay en e-facturatie oplossingen aan diverse ondernemingen, multinationals, onderwijs- en overheidsinstellingen. De oplossingen vergroten de controle op bedrijfsuitgaven en verkleinen de complexiteit van het inkoop- tot betalingsproces.

ICreative positioneert zich als een value-added reseller, waarbij het bedrijf niet alleen alle producten en diensten van Basware aan de man brengt, maar die ook aanvult met eigen oplossingen om bedrijven nog beter te helpen hun proces te optimaliseren. Het beschikt daarnaast ook over eigen sales, consultants, project managers én een eigen service center voor optimale ondersteuning van zijn klanten.

Meer info: 053/60.11.11 of http://www.basware.com.