FIT Exportbeurs: 3 redenen om in te schrijven

1. Het volledige FIT-netwerk aanwezig

Aan het succesrecept wordt amper gesleuteld: opnieuw zakken alle vertegenwoordigers uit ons uitgebreide internationale netwerk af naar onze hoofdstad. Tijdens een-op-een-gesprekken maken zij u wegwijs in hun markt. De andere specialisten van FIT tekenen dan weer present om vragen te beantwoorden binnen hun expertise. Zo kan u voor zo goed als elk aspect van internationaal ondernemen bij iemand terecht.

Daarnaast treft u op de beursvloer zowat alle spelers uit de Vlaamse exportwereld aan, met tientallen organisaties en bedrijven die een internationaal project of idee mee kunnen helpen realiseren. De exposanten beschikken over een uitgebreide vakkennis. Op die manier krijgt u ook van andere partijen waardevolle informatie over de diverse facetten van export. U ontmoet bovendien op wie u precies een beroep kan doen om uw internationale ambities te realiseren.

2. Topsprekers en interactieve sessies

Ook kan u enkele lezingen bijwonen van onze topsprekers die dieper ingaan op bepaalde hot topics. Verder besteden we opnieuw de nodige aandacht aan duurzaamheid. Wil u de theorie omzetten in de praktijk? In de workshopruimte kan u deelnemen aan enkele interactieve sessies. Die staan telkens in het teken van een exportgerelateerd thema.

Tot slot is de Exportbeurs ook dé plaats om te netwerken; de hele Vlaamse exportwereld is namelijk aanwezig. Wissel in de gezellige ontmoetingsruimte kennis en advies uit met experts en bezoekers. Want ook van de exportervaringen van uw collega-ondernemers steekt u heel wat op.

3.  Alle expertise binnen handbereik  

Op de Exportbeurs liggen alle expertise, relevante informatie en contacten op een zakdoek bij elkaar. Ons volledige FIT-netwerk uit binnen- en buitenland, onze partners en connecties uit het middenveld en de overheid tekenen present. Waar u anders weken tijd moet investeren om de nodige informatie te vergaren, kan u nu alles in enkele uren bijeensprokkelen.

Er zijn kortom talloze redenen om op dinsdag 12, woensdag 13 of donderdag 14 juni 2018  naar Brussels Expo te komen. U keert terug naar huis met kostbare informatie, verrassende inzichten en nieuwe contacten om uw grenzeloze ambities te realiseren.

Meer info en inschrijvingen via www.exportbeurs.be.