Brother pakt uit met vernieuwende scanners

Brother International (Belgium) N.V. (Groot-Bijgaarden) pakt uit met twee vernieuwende scanners - de draagbare ADS-1200 en slimme desktop-scanner ADS-1700W - die optreden als portal tussen de fysieke en digitale wereld.

Ze zorgen ervoor dat belangrijke documenten (energierekeningen, professionele documenten, contracten, ...) op een methodische manier worden gearchiveerd.

De ADS-1200 is een compacte document-scanner die via de stroomkabel of de Micro-B USB 3.0-aansluiting van een laptop wordt gevoed. Deze functierijke scanner biedt een krachtige papierverwerking dankzij de automatische documentinvoer met 20 vellen, waarmee men snel en eenvoudig alles scant: van dubbelzijdige documenten tot contracten met verschillende pagina's.

De ADS-1700W komt met slimme functies, waaronder een gebruiksvriendelijk kleuren-aanraakscherm van 7,1 cm met 20 scan-snelkoppelingen en een Auto Start Scan-functie die ontworpen is om stappen die nodig zijn voor herhalende scan-taken, te vermijden. Dankzij de draadloze netwerkaansluting scant men eenvoudig rechtstreeks naar PDF, bestand, e-mail server, netwerk, FTP/SFTP en USB-host.

Meer info: 02/746.46.11 of http://www.brother.be.