BOFIDI Group palmt Accountancy Vierendeels in

BOFIDI Group (Brussel) neemt accountancy-kantoor en fiscaal consulent Vierendeels J. B.V.B.A. (Halle) over. Dat neemt op 2 januari 2019 de naam BOFIDI aan. De transactie kwam tot stand na bemiddeling van overnamebegeleidingsspecialist SDM-Valorum (Antwerpen).

Jean Vierendeels richtte in 1973 de Federale Vierendeels J. op, die doorheen de jaren uitgroeide tot een vaste waarde in accountancy en fiscaliteit in voornamelijk Vlaams- en Waals-Brabant. In 1992 namen de huidige vennoten het kantoor over. Op vandaag telt dat 33 medewerkers.

Sectorgenoot BOFIDI telt meer dan honderdtwintig medewerkers, verspreid over kantoren in Antwerpen, Brussel, Gent en Zoersel.

BOFIDI ontstond in 1979 toen twee boekhouders in het Gentse de handen in elkaar sloegen om de concurrentie met de grote kantoren aan te gaan. Van boekhoudkantoor groeide de organisatie doorheen de jaren uit tot een full-service accountants- en adviesorganisatie met klanten in heel België in uiteenlopende sectoren.

In 2004 opende BOFIDI een kantoor in Antwerpen. Vier jaar later werd in Brussel een uitvalsbasis ingehuldigd. In september vorig jaar trad ACCOVA (Zoersel) tot de groep toe wat de markt in de Antwerpse Kempen ontsloot.

Meer info: 02/234.68.86 of https://www.bofidi.eu.