Basware diept samenwerking met Microsoft uit

Basware diept de samenwerking met Microsoft uit door de Accounts Payable Automation, Procurement- en e-Invoice Sending and Receiving-oplossingen voortaan ook beschikbaar te stellen voor Microsoft AppSource, de on-line applicatie-marktplaats van Microsoft.

Basware Accounts Payable Automation vereenvoudigt en versnelt de factuurverwerking van de crediteurenadministratie. Zo kunnen organisaties eenvoudig overstappen naar een papierloze crediteurenadministratie en het AP-proces versnellen door het minimaliseren van foutieve factuurdata, touchless factuurverwerking met of zonder PO-nummer en het versnellen van afwijkende factuurverwerking.

Basware Procurement is dan weer ontworpen om organisaties te ondersteunen bij de transitie van inkoop naar een makkelijke winkelervaring die bijdraagt aan de eindgebruikersadoptie, minder ongecontroleerde uitgaven en voldoet aan alle regels en eisen.

Verder maakt Basware e-Invoicing Sending and Receiving het voor bedrijven mogelijk om makkelijk en kostenefficiënt e-facturen wereldwijd te verzenden en te ontvangen via één verbinding.

Meer info: 053/60.11.11 of http://www.basware.be.