Konica Minolta verhuist naar multifunctioneel kantoor

Konica Minolta Business Solutions (Belgium) N.V. heeft zijn stek langs de Excelsiorlaan te Zaventem verlaten om zijn intrek te nemen in een nieuw kantoorpand. De 282 werknemers van de IT-dienstenleverancier en fabrikant van kantoortoestellen en productie-printers zijn sinds kort aan de slag in het Greenhouse in Diegem.

In samenwerking met aannemer Admos is in de nieuwe locatie een multifunctioneel kantoor ontwikkeld, 2.200 m² groot. Zo is de indeling gebaseerd op activiteitsgerelateerd werken: er zijn ruimtes voor bijvoorbeeld geconcentreerd werken, confidentialiteit, administratie en (on)gepland overleg.

Naast de klassieke vergaderruimtes beschikt het kantoor ook over zogenaamde bubbles voor twee tot vier personen, stilteruimtes en een experience-ruimte voor klanten. Voorts kenmerkt de nieuwe werkomgeving zich door open en multi-disciplinaire ruimtes.

Nieuwe coördinaten van Konica Minolta Business Solutions (Belgium) N.V.: 1831 Diegem, Berkenlaan 8 A-B. Telefoon: 02/727.08.54 of http://www.konicaminolta.be.