Leiecenter, Rock N Roll Classics en Renties gaan samen in Leie Mobility Group

De West-Vlaamse specialiteitengarages Leiecenter en Rock N Roll Classics alsook het autoverhuurbedrijf Renties, gaan onder één dak werken. Dat gebeurt onder de paraplu Leie Mobility Group (LMG), een op te richten automotive holding met omzet van zowat 18 miljoen euro.

LMG mikt op een double digit-groei in de komende jaren, zowel via organische als externe groei ter uitbouw van het service-netwerk. John Calemeyn zal de nieuwe constellatie als ceo aansturen.

Onder de LMG-koepel zullen de verschillende identiteiten op zelfstandige basis verder worden uitgebouwd.

Uitvalsbasis van LMG is de Leiecenter-site langsheen de Meensesteenweg te Kortrijk die verregaand werd gerenoveerd. Met hoofdkwartier in Kortrijk en vestigingen in West-Vlaanderen positioneert de nieuwe automotive holding zich als een mobiliteits-provider voor particuliere en professionele klanten die op verschillende locaties de aan- en verkoop van personenwagens en bedrijfsvoertuigen, de verhuur op korte en lange termijn ervan, de ondersteunende service, carrosserie, constructie en beletteringsactiviteiten verzorgt.

Het hoofdkantoor van Leie Mobility Group bevindt zich te 8500 Kortrijk, Meensesteenweg 93-95. Telefoon: 056/242.770. URL: http://www.leiemobilitygroup.be.