Fujitsu in zee met SAP voor distributie Leonardo-oplossingen

Fujitsu integreert SAP in zijn aanbod voor digitale transformatie. De oplossingen van de Leonardo Suite van SAP bieden Fujitsu-klanten nieuwe hulpmiddelen om het verzamelen en exploiteren van gegevens te vergemakkelijken.

SAP ontwierp Leonardo als een digitaal innovatieplatform dat bijdraagt tot de ontwikkeling en optimalisatie van de digitale omgeving.

Leonardo van SAP bestaat uit verschillende technologische oplossingen zoals IoT, Big Data, machine learning en blockchain, en maakt de ontwikkeling en exploitatie van innovatieve datagestuurde applicaties mogeljik.

Fujitsu neemt zich voor om dit jaar twee op AI-gebaseerde technologische oplossingen van SAP in zijn portfolio te integreren. De "Conversation AI"-chatbot, een nieuwe generatie chatbot die gebaseerd is op krachtige machine learning, vult het aanbod aan digitale services van de groep aan. Een en ander biedt eindklanten nieuwe mogelijkheden voor het onderhoud en de ondersteuning op afstand.

Fujitsu integreert ook SAP IRPA om de automatisering van repetitieve taken, zoals geautomatiseerde factuurverwerking, te vergemakkelijken.

Meer info: 02/536.61.11 of http://www.fujitsu.com/be.