Huawei onthult Mate 30 smartphone-serie

De nieuwe Mate 30 smartphone-serie van Huawei is de eerste 5G-smartphone van de tweede generatie wereldwijd. Met zijn ontwerp van ultra-dunne gleuven en het allerdunste scherm, is de Huawei Mate 30 Pro toegerust met het Huawei Horizon Display, dat buigt onder een hoek van 88° om het display-gebied te maximaliseren en te zorgen voor een hoogstaande kijkervaring van rand tot rand.

De Mate 30-serie wordt aangedreven door een chipset van de Kirin 900-serie, Huawei's meest gesofistikeerde totnogtoe gelanceerde chipset voor smartphones.

Vervaardigd met het gevanceerde 7nm+ EUV-proces, ondersteunt de Kirin 990 5G SoC-versie 2G/3G/4G-netwerken en de 5G Non-StandAlone (NSA)- en StandAlone (SA)-modi evenals Dual SIM, Dual Standby en FDD+TDD volledige frequentiebanden voor naadloze connectiviteit.

De Huawei Mate 30 heeft een SuperSensing Triple-camera aan boord, bestaande uit een 40 MP SuperSensing-camera, een 16 MP ultra-breedhoekcamera en een 8 MP Telephoto-camera. In combinatie met een ISP 5.0 beeldsignaalverwerker stelt de Huawei Mate 30-gebruikers in staat foto' s en video's van hoge kwaliteit vast te leggen.

Meer info: http://www.huawei.com.be.

Meer sectornieuws

Agenda