Duval Union en Renout van Hove aan wieg nieuw marketing technology-bureau

Onder de koepel van de coöperatieve vennootschap Duval Union (Antwerpen) werd GrowthAgent B.V.B.A. opgericht, een marketing technology- en growth marketing-agentschap met als missie merken en marketeers te adviseren en begeleiden bij hun zoektocht naar de meest relevante technologische oplossingen en hoe deze in te zetten om aan betere bedrijfssresultaten te komen.

Oprichter is Renout van Hove, die jarenlange ervaring in martech (ex-Salesforce.com, Oracle en Dell) meebrengt. Hij stuurt het nieuwe bedrijf binnen de Union Duval-groep aan.

Missie van GrowthAgent is bedrijven te begeleiden in de uitdagende zoektocht naar de meest geschikte marketing-technologie, gaande van CRM over marketing automation tot customer data platforms (CDP's).

Duval Union is dan weer gekend om zijn expertise inzake business consulting, marketing en communicatie.

De oprichting van GrowthAgent verrijkt de bestaande expertise binnen de groep en geldt als aanvulling op Glickman, het data science-agentschap van Duval Union. Voorts draait het om relevante content als brandstof voor een dialoog met de consument, activiteiten die plaats vinden bij MMBSY, het content marketing- en PR-bureau van de groep, en om de marketing-performantie die FairEtail verzorgt.

Andere leden van het Duval Union-collectief zijn Push To Talk (event marketing & live conversation), Herculean (employee engagement), Friendship (advertising), Nine O'Clock Somewhere (digital experience marketing), Duval Branding (branding), Profacts (market research), Engage (digital brand activation), madewithlove (digital product development), Sevendays (web solutions) en Flying Colours (sports marketing).

Voorts houdt Duval Union participaties aan in martech partners Hoplr, Monotote, Zerocopy en Influo.

De kantoren van GrowthAgent B.V.B.A. bevinden zich te 2018 Antwerpen, Regine Beerplein 1/D201. Telefoon: 0474/96.42.84. URL: http://www.growthagent.eu.

Meer sectornieuws

Agenda